LIFESTYLE & WEDDING


Lookbook Lifestyle & Wedding

Neem een Kijkje in mijn 'Lifestyle & Wedding' portfolio

Magical Moments.

Een momentopname uit je leven, vastgelegd in beelden. Magische momenten zoals je bruiloft, vertederende momenten in je jonge gezin of een unieke prestatie waar je lang naar toe gewerkt hebt. Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als editorial. Dit zijn foto’s die je in een tijdschrift kunt plaatsen, foto’s die een verhaal vertellen.

Because….I Love to tell Stories! .

Interesse?
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Family Stories

Voor deze lifestyle fotoshoot gaan we op pad! We kiezen een buiten locatie uit die past bij jou en je gezin. Van te voren kiezen we de kleding uit zodat er een mooi kleurenpalet ontstaat. Ik hou van een losse sfeer op de foto’s. Zwierige jurkjes, hoeden, blote voeten, regenlaarzen of natte haren. Een gestylde nonchalante sfeer. Toevallige foto’s of onverwachte momenten zijn het allerleukst, want die vertellen jouw verhaal. Mag ik jouw verhaal ook vastleggen?


Family Stories

Wil je een fotoshoot boeken met je gezin? Deze lifestyle shoot noem ik "Family Stories" Hierbij wil ik jouw gezin vastleggen gewoon hoe jullie zijn. Soms is dit een grote chaos, soms is het knuffelend, soms is het lachen, gieren, brullen. Geen stijve geposeerde foto's, maar spontane beelden


Wedding

De bruiloft van Bram & Marie-Louise vond plaats op vrijdag 2 juli 2020. Een prachtige dag die begon op Eemdijk. Het begin van zo’n een bruiloft heeft altijd wel iets magisch. De prachtige jurk die eindelijk aan kan, de bruidegom die er aankomt in zijn gave auto en dan de eerste ontmoeting. Die spanning die ze dan beiden voelen dat voelt iedereen. Toen we een paar uur op stap gingen voor de fotoshoot viel alle spanning weg en konden we prachtige foto’s maken. Het was een stralende dag waarbij iedereen het naar zijn zin had en waarbij het vooral feest was.


Wedding

Wat is het fantastisch als het mooi weer is op een buitenbruiloft. De dag van Wilbert & Hester begon met stralend weer op de Eemland Hoeve, de oude Porsche stond al klaar, de gouden slippertjes konden aangetrokken worden en de magie vond plaats. Emoties, geluk en geloftes midden in een weiland. Een ongedwongen dag vol met liefde.Neem een kijkje in mijn andere portfolio's