ABOUT


About

Ellen Frederique

Fotograaf
These are a few of my favorite things:
Ik kan enorm genieten van een zingende vogel op een koude winterdag, gordijnen die wapperen in een zwoele zomerbries, knisperende sneeuw onder mijn ski’s, het geluid van stilte in mijn tuin, een glas koude Chardonnay bij zonsondergang, de geur van de zee bij een strandwandeling en de piano intro van Imagine van John Lennon.

Dus dit ben ik ... Ik ben creatief van hart, hou ervan om pure momenten en emoties vast te leggen en hou van schoonheid najagen in mens en natuur.

Moeder van twee pubers en getrouwd met een fantastische man die net zo gepassioneerd is al ik zelf. Ik woon in het midden van Nederland in een heel klein dorpje. Na twintig jaar in de reisbranche te hebben gewerkt heb ik het roer omgegooid en ben een opleiding gaan volgen aan de Fotovakschool. Ik heb een nieuwe wereld ontdekt. De wereld waarin werkelijkheid, fantasie, kunst en beeldcreatie samen komen.

Ik fotografeer graag met natuurlijk licht voor een mooie sfeer. Ik hou ervan om mijn verbeelding te gebruiken om iets moois en simpels te creëren. Mijn doel is om de foto subtiel te houden met een gevoel van tijdloosheid.

Publications

klik op de afbeelding om artikel te lezen of te downloaden