Lookbook Portrait & Art

Neem een Kijkje in mijn 'Portrait & Art' portfolio

Tijdens deze projecten draait het om het verhaal, de sfeer en de emotie achter de foto. De conceptuele beelden hebben vaak een extra lading.
Ben je op zoek naar een foto van je kind of een portretfoto maar dan anders? Een (kunst) foto aan de muur een bijzonder beeld van jezelf! Welk verhaal wil jij vertellen?
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vanaf € 150


Fine Art Kind


Een tijdloos portret is van alle tijden.

Het fotograferen van kinderen blijft zo fantastisch om te doen. Het mooiste moment voor mij is, als dit op een zo natuurlijke manier kan. Het vastleggen van een emotie of een blik kan genoeg zijn voor dat ene beeld waarnaar ik op zoek ben. De puurheid van een beeld zegt soms meer dan woorden.


Gelaagdheid

Deze vorm van fotografie maakt een foto meer dimensionaal. Ik hou ervan om sommigen portretten een andere uitstraling te geven.
Door kleur toe te voegen wordt het bijna een beetje Pop Art.


Gold

Deze portretten zijn gemaakt in opdracht. De beelden moesten verwijzen naar een periode in onze geschiedenis. Ik heb gekozen voor de Gouden Eeuw.
De licht inval van deze fine art foto is in de sfeer van Vermeer en het bladgoud is een knipoog naar de Gouden Eeuw.


Fashion

De klederdracht is aan het verdwijnen in Nederland. Stel dat dit niet was gebeurd en het was mee geëvolueerd in het modebeeld. Hoe zou dat er dan uit zien?
Vijf beelden waarbij onderdelen van de streekdracht uit Spakenburg zijn verwerkt in de hedendaagse fashion. Afgezet tegen een moderne achtergrond.


Life

Een beeld van jong meisje naar jonge vrouw in de setting van de veranderende seizoenen.
Seasons change and so do we. Capture the moment!


Water

Portretten vol met waterdruppels, spetters en stralen. Voor een groep schilders heb ik in opdracht foto’s gemaakt waarbij druppels water centraal moesten staan in het portret.
Zij kregen in de cursus les over het schilderen van water en waterdruppels en hebben de gefotografeerde portretten nageschilderd.


Story

Een ongewone vriendschap tussen een vos en een meisje. Een reis vol avontuur, spanning en emotie.
Deze beelden zijn gecreëerd naar aanleiding van bovenstaand concept en vormen beeldmateriaal voor een fictieve nieuwe kinderserie op tv.


Sport

Beelden van hockey. Vanuit een ander perspectief bekeken. Een kijkje naar beneden.


Neem een kijkje in mijn andere portfolio's