Lookbook Personal Branding

Neem een Kijkje in mijn 'Personal Branding' portfolio. En bekijk welke vrouwelijke onderneemsters je al zijn voorgegaan!

Stel je voor dat je een bibliotheek met prachtige afbeeldingen binnen handbereik hebt die je kunt gebruiken voor marketing, sociale media en je website. Afbeeldingen die je met trots deelt met je droomklanten en die je merk een boost geven, elke keer dat je ze gebruikt!.

Een Personal Branding shoot is hier ideaal voor. Ik doe niets liever dan jouw ondernemende reis te ondersteunen met prachtige beelden. Laat deze kans niet liggen! Trek klanten aan waar jij van droomt! Boost your business!

Een personal branding fotoshoot begint altijd met een goede voorbereiding. Ik wil graag jouw verhaal vertellen dus we bereiden dit goed voor! De fotoshoot wordt altijd vooraf gegaan door een voorbereidend gesprek, kledingtips en een moodboard. Ook gaan we op zoek naar een locatie die past bij jouw brand. Dit kan je eigen werkplek zijn, een kantoor, maar ook een leuk koffietentje waar je vaak komt, een flexplek, park, hotel of restaurant. Op de dag van de fotoshoot starten we met een kopje koffie en maken we er een gezellige dag van zodat jij ontspannen op de foto's staat. Een goede sfeer is voor mij belangrijk en dat is vaak terug te zien in de beelden.

Ik wil jou helpen door jouw verhaal zichtbaar maken met professionele foto's. Die vertellen wie jij bent als vrouw en onderneemster!

Ik kan niet wachten om met je samen te werken en hoop je snel te ontmoeten. Pakketjes vanaf € 275

Neem contact op voor meer informatie .


STUDIOCONLINE.NL

De energieke Christina en Heidy inspireren en motiveren met hun online workouts tot een gezonder en gebalanceerde leven. Tijdens deze Personal Branding shoot wilden zij energie en vrolijkheid uitstralen met daarbij ook een dosis humor. Hun branding kleuren zijn zwart, wit en geel. Maar daarbij wilde ze graag meer kleur. Door vooraf veel contact te hebben is het uiteindelijke resultaat precies geworden zoals we besproken hadden. Ze zetten hun foto's volop in op hun social media en nieuwbrieven! Inmiddels hebben zij ook al een tweede shoot gedaan, waarbij we ons meer hebben gericht op food. !


MAANTRAVEL

Manuele is zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club (@maantravel). Reizen is echt haar passie, ze is op de mooiste plekken van de wereld geweest. Zij geeft je persoonlijk advies op maat. Zij wilde graag nieuwe foto's van haar website en social media, want het is wel fijn om te weten bij wie je je reis boekt. Dat maakt het ook persoonlijk. Bij haar personal branding shoot laten we het vakantiegevoel terugkomen. Rood is de lievelingskleur van Manuela, we hebben dit steeds laten terugkomen. Op de socials doet rood het altijd erg goed!


MARKETINGHUYS

De enthousiaste Jiska combineert met haar Marketinghuys de traditionele en de online marketingmiddelen met elkaar. Zij vertelt het echte verhaal achter de organisatie en denkt strategisch mee met de klant! Deze sportieve vrouw is professioneel, actief, enorm gepassioneerd en heeft inmiddels al een groot aantal sterke merken als haar klant! Zij wilde toegankelijk overkomen, maar ook zakelijk en vrolijk. We hebben daarom gekozen voor de kleur roze, die tevens ook in haar logo zat. Het roze pak is zakelijk, maar tegelijk straalt dit ook meer zachtheid en vrouwelijkheid uit. Door haar in een lichte omgeving te fotograferen, knalt deze kleur er echt uit!


KAS

Voor Ellen Bunnik is een droom uitgekomen met haar bedrijf KAS. Wat een bijzonder gave locatie om te vergaderen en te trainen. Een plek waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan, waar Ellen heerlijke koffie schenkt en waar je omringd wordt met warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle locatie met veel groen is een echte aanrader (www.kasenco.nl) Ellen wilde vooral zichzelf zijn,. Zij is een buitenmens en zij houdt enorm van de franse stijl. Dit in combinatie met haar "Kas" heb ik het zwart, wit en groen van haar branding kleuren gebruikt in de foto's. Niet alleen in de kleding, maar ook met de planten. Deze planten staan ook weer symbool voor groei en ontwikkeling. Wat weer helemaal bij haar concept past!


LANGLEVETAART

Anouk heeft een passie voor het creëren van unieke customized taarten. Haar creatieve proces begint met het tekenen van de taart, daarna gaat zij de keuken in! Haar feestelijke taarten zijn strak, uniek en in zachte sprekende kleuren. Deze perfectionist houdt van gezelligheid en maakt feestelijke momenten heel speciaal! (@langlevetaart) Anouk wilde haar creativiteit laten zien, maar ook wilde ze warmte en gezelligheid uitstralen. De pastelkleuren hebben we doorgevoerd in de ballonnen. Maar deze staan ook gelijk voor feest, want als je taart eet hoort dit erbij. Het hele proces van het taart maken is vastgelegd, voldoende beeldmateriaal dus. De prachtige kleuren matchen helemaal bij haar branding.


Business

Bedrijfsfoto’s als boost voor je branding. Jouw persoonlijkheid en jouw toffe bedrijf in sfeer- en actiebeelden voor social media.


Neem een kijkje in mijn andere portfolio's