personal branding fotograaf

PERSONAL BRANDING


Lookbook Personal Branding

Neem een Kijkje in mijn 'Personal Branding' portfolio. En bekijk welke vrouwelijke onderneemsters je al zijn voorgegaan!

Stel je voor dat je een bibliotheek met prachtige afbeeldingen binnen handbereik hebt die je kunt gebruiken voor marketing, sociale media en je website. Afbeeldingen die je met trots deelt met je droomklanten en die je merk een boost geven, elke keer dat je ze gebruikt!.

Een Personal Branding shoot is hier ideaal voor. Ik doe niets liever dan jouw ondernemende reis te ondersteunen met prachtige beelden. Laat deze kans niet liggen! Trek klanten aan waar jij van droomt! Boost your business!

Een personal branding fotoshoot begint altijd met een goede voorbereiding. Ik wil graag jouw verhaal vertellen dus we bereiden dit goed voor! De fotoshoot wordt altijd vooraf gegaan door een voorbereidend gesprek, kledingtips en een moodboard. Ook gaan we op zoek naar een locatie die past bij jouw brand. Dit kan je eigen werkplek zijn, een kantoor, maar ook een leuk koffietentje waar je vaak komt, een flexplek, park, hotel of restaurant. Op de dag van de fotoshoot starten we met een kopje koffie en maken we er een gezellige dag van zodat jij ontspannen op de foto's staat. Een goede sfeer is voor mij belangrijk en dat is vaak terug te zien in de beelden.

Ik wil jou helpen door jouw verhaal zichtbaar maken met professionele foto's. Die vertellen wie jij bent als vrouw en onderneemster!

Ik kan niet wachten om met je samen te werken en hoop je snel te ontmoeten.

Neem contact op voor meer informatie .


MARKETINGHUYS

De enthousiaste Jiska combineert met haar Marketinghuys de traditionele en de online marketingmiddelen met elkaar. Zij vertelt het echte verhaal achter de organisatie en denkt strategisch mee met de klant! Deze sportieve vrouw is professioneel, actief, enorm gepassioneerd en heeft inmiddels al een groot aantal sterke merken als haar klant!


KAS

Voor Ellen Bunnik is een droom uitgekomen met haar bedrijf KAS. Wat een bijzonder gave locatie om te vergaderen en te trainen. Een plek waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan, waar Ellen heerlijke koffie schenkt en waar je omringd wordt met warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle locatie met veel groen is een echte aanrader (www.kasenco.nl)


LANGLEVETAART

Anouk heeft een passie voor het creëren van unieke customized taarten. Haar creatieve proces begint met het tekenen van de taart, daarna gaat zij de keuken in! Haar feestelijke taarten zijn strak, uniek en in zachte sprekende kleuren. Deze perfectionist houdt van gezelligheid en maakt feestelijke momenten heel speciaal! (@langlevetaart)


Business

Bedrijfsfoto’s als boost voor je branding. Jouw persoonlijkheid en jouw toffe bedrijf in sfeer- en actiebeelden voor social media.


Neem een kijkje in mijn andere portfolio's