BRANDING

 

WIL JIJ OOK KRACHTIGE FOTO’S DIE JE NEXT LEVEL BRENGEN?

Dan is een personal branding shoot iets voor jou!
Jij krijgt sprekende foto’s die ervoor zorgen dat jij je ideale klant aantrekt.

je vergroot je online zichtbaarheid
Je onderscheid je met authentieke foto’s
Jouw merk krijgt een boost

Zo werkt het!

STAP 1 :
KENNISMAKING

Voordat we gaan samenwerken, leren we elkaar kennen tijdens een fysiek of online gesprek. Jij kan aangeven hoe ik jou het beste kan verder helpen.

Stap 2:
MOODBOARD


Aan de hand van een gezamenlijk moodboard die jij en ik samen vullen gaan we op zoek naar de
juiste sfeer. Naast dat we kijken naar kleur, kleding en stijl bedenken we ook welke locatie past.

Stap 3:
FOTOSHOOT


Op de dag van de fotoshoot gaan we er een gezellige dag van maken. We gaan samen voor het
mooiste resultaat..Stap 4:
ONLINE GALLERY


Binnen 2 weken ontvang je mijn geselecteerde foto’s in jouw online Gallery. Je kan zelf de mooiste
uitkiezen. Deze gekozen foto’s worden uiteindelijk digitaal geleverd op hoge en lage resolutie.

Recente Shoots

STUDIOCONLINE.NL

De energieke Christina en Heidy inspireren en motiveren met hun online workouts tot een gezonder en gebalanceerde leven. Tijdens deze Personal Branding shoot wilden zij energie en vrolijkheid uitstralen met daarbij ook een dosis humor. Hun branding kleuren zijn zwart, wit en geel. Maar daarbij wilde ze graag meer kleur. Door vooraf veel contact te hebben is het uiteindelijke resultaat precies geworden zoals we besproken hadden. Ze zetten hun foto's volop in op hun social media en nieuwbrieven! ondertussen al een tweede shoot ook uitgevoerd !

MAANTRAVEL

Manuele is zelfstandig reisadviseur bij The Travel Club (@maantravel). Reizen is echt haar passie, ze is op de mooiste plekken van de wereld geweest. Zij geeft je persoonlijk advies op maat. Zij wilde graag nieuwe foto's van haar website en social media, want het is wel fijn om te weten bij wie je je reis boekt. Dat maakt het ook persoonlijk. Bij haar personal branding shoot laten we het vakantiegevoel terugkomen. Rood is de lievelingskleur van Manuela, we hebben dit steeds laten terugkomen. Op de socials doet rood het altijd erg goed!

MARKETINGHUYS

De enthousiaste Jiska combineert met haar Marketinghuys de traditionele en de online marketingmiddelen met elkaar. Zij vertelt het echte verhaal achter de organisatie en denkt strategisch mee met de klant! Deze sportieve vrouw is professioneel, actief, enorm gepassioneerd en heeft inmiddels al een groot aantal sterke merken als haar klant! Zij wilde toegankelijk overkomen, maar ook zakelijk en vrolijk. We hebben daarom gekozen voor de kleur roze, die tevens ook in haar logo zat. Het roze pak is zakelijk, maar tegelijk straalt dit ook meer zachtheid en vrouwelijkheid uit. Door haar in een lichte omgeving te fotograferen, knalt deze kleur er echt uit!

KAS

Voor Ellen Bunnik is een droom uitgekomen met haar bedrijf KAS. Wat een bijzonder gave locatie om te vergaderen en te trainen. Een plek waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan, waar Ellen heerlijke koffie schenkt en waar je omringd wordt met warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle locatie met veel groen is een echte aanrader (www.kasenco.nl) Ellen wilde vooral zichzelf zijn,. Zij is een buitenmens en zij houdt enorm van de franse stijl. Dit in combinatie met haar "Kas" heb ik het zwart, wit en groen van haar branding kleuren gebruikt in de foto's. Niet alleen in de kleding, maar ook met de planten. Deze planten staan ook weer symbool voor groei en ontwikkeling. Wat weer helemaal bij haar concept past!

LANGLEVETAART

Anouk heeft een passie voor het creëren van unieke customized taarten. Haar creatieve proces begint met het tekenen van de taart, daarna gaat zij de keuken in! Haar feestelijke taarten zijn strak, uniek en in zachte sprekende kleuren. Deze perfectionist houdt van gezelligheid en maakt feestelijke momenten heel speciaal! (@langlevetaart) Anouk wilde haar creativiteit laten zien, maar ook wilde ze warmte en gezelligheid uitstralen. De pastelkleuren hebben we doorgevoerd in de ballonnen. Maar deze staan ook gelijk voor feest, want als je taart eet hoort dit erbij. Het hele proces van het taart maken is vastgelegd, voldoende beeldmateriaal dus. De prachtige kleuren matchen helemaal bij haar branding.

Neem ook een kijkje bij de andere portfolio's